Monday, 1 August 2011

SORY YEW !!

                    Assalammualaikum..
HUH..dah masuk bulan 8 dah pon..bulan ni jugak la
semua umat Islam mula mengikuti ibadah puasa..tak tau
la haty malyna nie kenapa nak rasa gembira kew,sedih kew??
dua situasi yang berbeza..tapy bagi malyna sendiri Malyna
sangat gembira mana tak ya..dalam satu bulan je..kita
dapat sambut bulan Ramdhan,Hari Merdeka n one more thing
kita dapat sambut Hari Raya Aidilfitri..yeah !!(ske yea kau
Malyna..hehe:)Tapy sebelum malyna nak minta sorry sangat..
kat sapa-sapa yang baca blog malyna ni..mesty korang pikir
budak ni tak rety buat blog kew..p post semua tajuk dalam
satu hary je..apa la !!sebenarny malyna baru jew ubahsuai
blog nie(kalu korang perasan la)..tapy supaya tak nampak
pelik..malyna copy n paste n post balik jew..kalu nak tahu
semua tajuk post malyna post pada hari n waktu yang berlainan
salah satuny tajuk post berita sedih yang dipost pada hary
yang sama time cousin malyna meninggal iaitu 26-07-2011..tapy
macam malyna bagi tahu tady..supaya tak nampak blog malyna
ni pelik..malyna copy n paste n post balik semua tajuk-tajuk
post malyna..sori sanga-sangat yea..sory sangat..n malyna
ucapkan selamat berpuasa kepada semua umat islam..n kepada
pengikut-pengikut malyna..SELAMAT BERPUASA

                                                       Yang Bertanggugjawab:MALYNA<3

Di post:01/08/11..

No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !