Sunday, 16 October 2011

Anti Math

Salam..hai kawan-kawan super awesome :) Dah lama malyna tak update blog..dah berabuk dah blog nie..hehe..exam belum abis gatai tangan nie nak update..banyak sangat cerita yang malyna nak cerita selama malyna tak update blog..memang banyak la..salah satunya malyna dah tak kawan dah ngan salah seorang kawan malyna..nak tau sebabnya? sebabnya dy t0 jahat,,nampak ja baik..tapy hampeh !! -oke kita tutup pasal cerita dy- malyna skunk ni dalam mod exam..takleh nak update banyak..tapy entry malyna hari ni pasal Math..kenapa malyna cakap pasal Math? sebabnya malyna salah seorang pelajar yang paling anti ngan subjek Math..hea3..hari ni exam Math..so ! apa lagi buat yang dan study ja la..walaup0n baca hangat2 tahi ayam ja..janji study..hea3..by the way..naseb baik da cikgu Math yang baik haty nak tolong kame uat exam Math tady..hea3..thankz cikgu ^_^
-oke,,readers..babai
                               LOVE_ MALYNA ^_^

No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !