Tuesday, 3 January 2012

LEPAS RINDU :)

* LasT UPDATE :)


A S S A L A M M U A L A I K U M





HAI, READERS Super Awes0me !  KRINGG ! KRINGG ! "Semua Pelajar Diminta Ke Dewan Sekarang".Tu la pengumuman pertama yang Malyn dengaq hari pertama sek0lah.2Masa d0k kat dewan.Panjangnya cikgu2 cakap..Bermula Cikgu Sharif, selepas t0 PKHEM Cikgu Sabeha, Last sekali, PENGETUA Cikgu Azizan.Fulamak ! panjangggg nya.Jenuh pulak kena berdiri.And paling penting Malyn jumpa semuaaaa kawan2 Malyn.RINDU nya Malyn kat depa semua.Tambah2 lagi kawan2 kelas Malyn.RINDU ooo kat depa semua..Especially kat Muhaimin.Gila k0t kalu ta rindu kat dia.Lama ta jumpa dia..hehhehe..Macam2 cerita dibukanya kat kelas tady..Termasuk Malyn sibuk jugak buka cerita.First day dah kena wat keja sek0lah.ALAMAK ! ap buley wat..dah nama p0n Pelajar.Nak ta nak kena wat juga la..Hari ni UPDATE Malyn  yg terakhir..Maybe kalu ad masa Malyn akan update.Tapy wat masa ni BL0G ni akan sunyi tnpa UPDATE Malyn..( wah !  Gitu)..Lepas ni Malyn akan MISS sangat2 kat bl0g kesyangan ni..hehhehe..0ke la..see see again Readers !



CONTENGAN TANGAN @ MALYN :)


2 comments:

  1. saya suka blog awak:))))dah dapat pon komen hehe

    ReplyDelete
  2. thanks .. ta sngka ad jgk yng suka blog Malyn ni..
    blog ni besa2 ja.. anyway thanks .. :)

    ReplyDelete

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !