Saturday, 11 February 2012

A S S A L A M M U A L A I K U M

--> Gadis 'GS' mula menulis :p


Hey , hey ! korc readers ..
Alamakkk ! baru Malyn tersedaq dah seminggu Malyn ta update blog fav ni .. hehe .. 
Tapy hary nie .. Malyn nak kasi tau korang .. hary nie Malyn
ta sabaq nak tengok perlawanan my fav team BPL (M.United ) 
Perlawanan antara ( M.United Vs Liverpool .. )
 nie lah antara perlawanan yang di nanty2 oleh seluruh  Dunia ..
Owhhhhh .. hebat sangat ka team nie ?
Mana ta ya , hary tu Luis Suarez (Livepool) cetus kontroversi dengan pemain MU .. mesty la kena tengok apa yang akan terjady ..
Memang rugi kalu ta tengok perlawanan nie ..

And Malyn ta sabaq nak tengok Liverpool di permalukan
ataupun M.United di permalukan di padang diorang sendiri ,
Oxford London ,, harap2 jangan la kalah kat padang sendiri 
malu kootttt ..
Jom , peminat setia M.United kita penuh kan stadium Oxford malam ni ..
heheh.. bukan sruh p oxford nohhh .. 
Jangan lupa tengok tau .. nanty kalu rajin kasi la keputusan kat Malyn
Korang minat tapy ta sokong , sekarang keluar minat korang sokong MU malam nie .. hehe

Oke la ! korc readers ! nak setel banyak keja nie ..
harap2 sempat la tengok bola malam nie .. 
alamatny, tidoq dalam kelas lagi la sok ..hehehe
Oh ya ! For Readers Like la Blog Malyn nohhh ..
Komen la kalu ringan tangan ..hehe

UPDATE : MAlyna o_o





1 comment:

  1. wahh .. minat bla yer . kita x minat laaa .. heheheh

    ReplyDelete

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !