Tuesday, 20 September 2011

Sept 3

                                                     assalammualaikum,,
Hai..kawan2 super awesome !! dah bape hari malyna tak update blog..maklum la,,malas sikit..haha..tapy entry malyna kali ni pasal "abg"..nak tahu tak abg tak abis2 tarik muka..selepas kejadian hari khamis 2?? abg maseh tarik muka..apa la..udah2 la 2 tarik muka..tau la ensem jangan la tarik muka tiap2 hary..meluat malyna tengok..abg2..sekarang kawan2 malyna dah marah gila kat abg..siap dapat gelaran baru lagi..nak tau pa..si poyo..haha..padan muka..uat lagi perangai..tengok dah kan dapat gelaran baru..tapi salah malyna juga..malyna nak sangat gambaq abg..tengok !! abg dah jady lain dah..sekarang malyna dah geram dah ngan abg..tapy malu pon da jugak..haha !! malyna tau abg dok usa malyna..ni nak habaq kalu nak usa..usa ja....takyah la sorok2 dok usa..tengok malyna..usa depan2..terus jadi macam ni..macam2 masalah..sampai malyna add dy kat fb pon dy tak approve pon..teruk sangat tarik muka 2 abg..tak pa la abg..malyna tak kesah pon..apa2 pon..jangan tarik muka lama2 sangt..nanty tak ensem..haha..babai

                               EPY_GIRL :)MALYNA

No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !