Wednesday, 14 December 2011

Mem0ries F0rever

HAI,Readers2 Super Awes0me *

Dah lama cuty,baru dapt keluar ngan kwan2 kesyangan malyna..Mana ta ya bla nak ajak keluar semuanya sibuk..tapy kami cuba lupa kesibukan t0..dan semalam 13 Dis kami baru dapat Keluar bersama..nak tau kami pergi mana..HA ! meh cne malyna bagi tau Malyna ngan kawan2 pergi mancing..Heloo readers,best tau ! dalam best2 t0..alamak hujan pulak..lebat pulak t0..tapy kawan2 malyna gagah jugak nak mancing..hishh hishh k0rang2..readers nak tg0k ta gambar2 yang malyna amek..Mesty la **

--->Kawan2 Kesayangan
* Siti Sara
* Marfuzah
* Aznani
* Nurul Fahira 

 Ni,persediaan memastikan pancing dalam keadaan stabil ..HAHA !


 Dan ni la nani,Dia pakar segala2..Nani ini jgak la yang buatkan pancing unt0k kami 4 0rang..Thanks la nani..walaup0n mal!n ta pandai mancing..dia buat jugak..Terima Kasih ta terhingga la *






 Ikan pertama kami,excited gila..walaup0n kecil..tapy dpat jugak..daripada ta dapat langsung..HEHE!






 Malyna ni bukan pandai sangat mancing2 ni..memang ta dapat la..saja nak try naseb ja..Sedih sangat :(




 Mar ni sentiasa menunggu ! Tapy? satu ikan p0n ta dapat..Kecian2




 Akhirny,dapat jugak Cik Sarra kita ni dpat ikan..dah banyak kali juga la ikan yang terlepas..salah satunya ikan Haruan..Alamak ! RUGInya Cik Sarra kan?


  
And gambar ini diambil sama kami sembang2 kat rumah Nani, nak tunggu hujan berhenti..nak tau readers, Hujan lebat sangat *


Tapy readers,Malyna sedih jugak la kawan kesayangan kita0rang Siti Nadhirah ta dapat bersama kami..dia balik Penang..Kalu ada Nad mesty best ! Nak tau readers ! Malyna beruntung sangat dapat kawan2 macam mereka diatas..Bagi Malyna mereka sangat penting dalam hidup Malyna selain family malyna..tanpa mereka sapa la Malyna kan?
Hidup tanpa kawan hidup bagai kan Katak dibawah tempurung..And mereka ini sangat baik2..Kalu kami ada masalah..kami akan cari jalan penyelesaian supaya kami ta gaduh..kalu k0rang nak berkenalan..nanty Malyna Kaw tIm ngan di0rang..HAHA! 


0ke la readers,see again **
LOVE,MALYNA *



No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !