Sunday, 25 December 2011

Liputan Perkhawinan Aidatul Farhana (kak n0r) & Noor Hadi (abg Hadi)

                                                                                                                                                                                            
                                                              

                                             ------>  PARt 1

A S S A L A M M U L A I K U M ...


Hai, readers2 super awes0me..rindu tahap Gaban kat bl0g ni..hehhe..
dah gatai tangan sangat nak menaip..dah seminggu lebih Malyna ta update bl0g kesayangan ni..maklum la dah cuti apa lagi pergi bercuti la..minggu lepas Malyna balik kampung ada kenduri khawin.. ramai saudara2 yang balik..tapy da jugak yang ta dpat balik..ta pa nnty Malyna tunjuk gambar2 yang Malyna snap2 masa wedding Kak N0r..da jugak kawan2 Nazrin(Aren) yang dtang men0long..besa la budak2 habis SPM..Rajin2 0rang2nya..Macam2 yang terjady sebelum kenduri..Salah satuny..kambing PakTam terlepas..hehhe..Nak tergelak pulak bila ingatkan balik..
0h ya ! Readers k0rang nak teng0k ta gambar2 yang Malyna snap2 masa wedding Kak N0r & Abg Hadi..pada 17 Dis 2011, Sabtu lepas..Mestyyy la kan !




                           Kad Jemputan *


Kad Undangan Perkhawinan


Peta L0kasi..mana tau tak0t2 sesat nnty..hehhe :P



Misi Memasang Khemah


                     

0rang kamp0ng yang dapat men0long..



                                       
Kambing ni la satu kamp0ng kami ligan.. macam nak putus urut kaki kami ligan..satu ladang kelapa sawit PakTam ligan..Dia masuk dia keluar..ta dapat2..Baru Malyna tau susah jugak nak tangkap kambing ni..Finally, kena tembak jugak kambing ni..ta jady nak buat Akikah..Kesian Paktam :(..


 * Kreativiti MakWan *




Se0rang mak saudara yang kreatif..pandai 0rangnya menghias2 hantaran..Ni la hantaran yang dibuat 0leh Mak Wan *


* Berseri Wajah Pengantin *




 * AKAD NIKAH *





 Majlis INi berjalan dengan lancar..tapy satu hal la..T0k kadi datang lambat..kecian pengantin kena tunggu lama..


R0mbongan Pengantin Lelaki..



Satu2nya DJ yang paling Malyna "bengang"..dah tau kenduri khawin pasang la lagu yang best2..ni ta buley pulak pasang lagu klasik2..tensi0n diuatnya..

Meja makan Beradab Pengantin
Cantik kalu tg0k dalam gambaq..


Ini dia Pelamin Pengantin..


Pekerja2 Yang Rajin *

 
           Di0rang ni senang diajak buli..hehhe..
           gurau ja..sebenarnya depa ni rajin2 0rangnya  
           Depa ni kawan2 Aren..
           Nak tau ta nama2 depa..
           di atas ni namanya
           Syafiq , Megat , Syakirin
           belah bawah pula, nama dia Asyraf..
           Da lagi budak2 yang rajin..kawan di0rang jugak
           Hanif , Hafidzul , se0rang lagi Malyna ta
           bpa pasti nama dy tapy kawan2 dia panggil dia Ali..
           Depa ni pangkat abg2 ja.. 







 * Makanan Pengantin *






Ni , Mak Ngah kesyangan Malyna..


Budak Kecil ni.nama dia Lu'Lu Aira Safina
C0mel bdak kecil ni..ta rety d0k diam..


Abang dan Adik..
Hafiz dan Azim..


Menunggu Ketibaan Pengantin..
walaup0n kat tengah panas..mekap tetap manten !


Ni,Mama Malyna..Mama p0n sempat jugak d0k p0zing2..
Cantik 0oo Mama kesayangan Malyna ni..hehhe..


Persandingan Kak N0r & Abg Hadi *


 ! Sama Cantik Sama Padan !


Makan Beradab *




! ta sempat nak snap bnyak2 gmbaq
masa makan beradab ni !
busy sikit


Budak2 kecil ni namany
Fiqah dan Adawiyah..
muka di0rang ni macam adik beradik ja..
nak sama muka di0rang ni kan readers?






Di0rang kata muka Kak Nana ngan Angah nak sama..
bila tg0k elok2 betoi la..Macam Kembar ja..hehhe


Pengapit Perempuan..
ta sempat nak tahu nama dy..




Gambar2 yang Malyna snap2 **






   ----> Mak Ude kesayangan Malyna   --->  Akmal C0usin yang tersangat p0y0 !



---->  Anak kesyangan Mak WAn..Fiqah :)

* Gambar Bersama Pengantin *




* Memot0ng Kek dan Hadiah *

Bergambar dulu..Baru p0t0ng kek !
Cantik  tau gaun Kak n0r !


Ni kek dia, Cantik ta ?
Malyna ta makan kek ni..
krim dia terlalu banyak
tapy di0rang kata kek ni sedappp !!




Hadiah Mama !
  

* HA ! Cian kak n0r ngan abg hadi..nak tau ta kenapa readers..
di0rang sudah terkena la..ada para tertamu yang baik haty sangat kasi di0rang KICAP , REMPAH , DURIAN , SUSU , GARAM , MANGKUK P0LISTERIN , Buah Kelapa..HEHHE !! nak tergelak bila teringat balik..cian2..Riuh jugak malam t0..NI ah gambaq2 yang Malyna sempat snap2..Teng0k la !




SNAP2 **


0ke la readers..selesai sudah Part 1..Penat jugak nak selesai kan Part 1 ni..Perah 0tak nak ingt balik..dari petang sampai ke pagi..baru siap..nanty Jangan Lupa Baca pulak Part 2,Part 3 ,dan Part 4..dalam 2 3 hari ni ja..sebab da lagi yang Malyna nak cerita kat readers2 semua..



Contengan tangan Malyna :)







No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !