Sunday, 25 December 2011

Liputan PerKhawinan Aidatul Farhanna & Hadi


------->  Part dan Part 3

A S S A L A M U A L A I K U M

Heyy readers...sekarang Malyna nak update Part 2 pulak..Kali ini kenduri di Kelantan pulak..Readers tau ta mcam2 berlaku masa R0mbongan keluarga Abu Kassim ni pergi berjalan..Macam2 masalah..Ada yang terseliuh kaki..H0mestay ta da air..Da yang naik l0ri p0n ada..Haih..baru uat trip dah macam2 masalah..J0m Malyna bawak readers semua baca dan teng0k gmbaq2 yang Malyna sempat Snap2 masa kenduri di Selinsing, Kelantan pada Selasa 20 Dis selepas..


! Perjalanan dari Perak ke Kelantan !
Akhirnya.. 





 ! Baby yang kepenatan !



* Breakfast DiRumah Kenduri * 

   
   
                      
 
             
   

 
   
   
            
 
     

                  ----> M0del Cnglung

 

   Drebar bas kemana saja..

     
 
 
* Kenangan Buat Semua *
 
HAHA !! nak tergelak Malyna kalu crita bab ni..Readers tau dak ada ka bgi H0mestay yang ta da air..lepas t0 h0mestay dia pula pnye la jauh masuk kedalam..apa lagi jen0h la kami berjalan masuk..dah da ta air kit0rang keluar pulak cari tempat mandi..dah masuk jauh..keluar p0n jauh la..terpaksa la PakJang p pnjam l0ri seblah..bawak la mereka2 yang da dalam gmbaq..naseb baik Malyna dan Snap gambaq2 di0rang..hehhe.
 

   

 


 
* Makan Beradab Kak n0r & Abg Hadi *
 

    
            




* Bergambar Bersama Pengantin *



 
   
  
 
 
  
 
* Bunga uNtuk Megat *
 



 
 


 * Kecedaraan yang Berlaku *
 



 
Dalam d0k ser0nok2 nak p jalan2..Da xcident ! Kaki MakUde terseliuh masa kit0rang berhenti berehat kat Tanjung Bunga..time t0 nak dekat subuh dah..sakit ta terkira la time t0..Hanya Tuhan ja tau..Tapy sekarang kaki MakUde dah 0ke skit..lega skit !


0Ke la readers,, selesai sudah Part 2 untuk c0usin2 Malyna dan readers..dari pagi samapai petang baru siap Part 2..ta tau Part 3 macam pulak..penat nak tangan nak c0py paste..last2 siap jugak..JANGAN Lupa Baca ..part 3 pulak ye  *
 
 
 Contengan Tangan Malyna :)  
 
 
 
 PART 3 *.
 
0ke readers..kita sambung Part 3 pulak..Bila dah p jalan jauh2..rugi pulak ta p sh0ping kan..Bila dah mai Kelantan ni..macam2 kit0rang nak beli..Kami sempat berhenti kat Tnjung Bunga nak p sh0ping2..Da yang beli t0t0..kerep0k..bantai la..macam2 ada..kalu readers teng0k penuh satu bas..hisshh2 !! b0r0ng habis la..Bila membeli perlu tawar menawar it0 yang dilakukan 0leh Mak2 saudara Malyna..barang2 kat kelantan mahal2 belaka..buley kerat jari la..S0ry la..Malyna ta sempat nak snap2 gambar c0usin2 Malyna membeli..Maklum la..Malyna p0n sibuk jugak membeli..heheehe..tapy Malyna sempat la tangkap barang2 yang ada kat sana..Malyna sempat jugak snap gmbaq masa kit0rang nak balik..gambaq2 didalam bas..Meh ! teng0k *
 
 
* Barang2 Di Tanjung Bunga , Kelantan *
 
 

    
 ! Kerep0k lek0r ni la yang wajib dibeli !
kalu beli rugi la..satu lagi t0t0..t0 p0n wajib jugak..
                  



Gambaq ni saja Malyna snap2..Readers nak tau..punye la berlambak
kat sana angry bIrd..nak silau Malyna teng0k..masuk kedai ni Angry Bird masuk kedai t0 Angry Bird..buley katakan setiap kedai la mesty ada benda ni..Malyna p0n sempat jugak beli angry bird ni..beli kat kawan2 ja.hehhehe !@!  
 
 
 
* Smile , Peace  Picture*


 * Semua ! Peace *
 


 
 
 
   
@ PakTam dengan MakTam ni sentiasa bersama..
Budak kecil ni Adawiyah namany..c0mel <3
  


@ dapat p0n gmbaq MakJang dan PakJang ni..
punya susah nak dapat gambaq di0rang ni
kena pujuk rayu..baru dapat..hehhehe



@ ini Mama & ayah kesayangan..ta dapat nak snap2 el0k...
Ayah dah penat sangat t0..tg0k sampai dah tertid0 dah..
 
 




@ MakDak dengan PakDak susah jgak nak tangkap gambaq di0rang
last2 dapat jugak..caya la !! Manis ja pasangan ni..hehhe

 

 
 
@ PakUde dan MakUde c0uple ni senang nak tangkap gambaq di0rang..
ta yah nak pujuk rayu..hehhe..
 
 
 
 
 
 
@ Gambaq PakCik ngan MakCik nak naseb baik dan tangkap
senang nak bawak bicara..
budak kecil ni nama dia Hasya ..Comel * 
 
 
 
@ sempat lagi MakWan dengan Angah bergaya..hisshh !!
senyum * 
 
 
 
 @ KakNgan Dan Nurul..
* Peace Cousin * 
---> Waldan and Hazim                                            ----> Haris and Hafiz
                                                      hensem2 belaka ni *
 

---> haris dengan pintu dorem0n     ---> Waldan dengan Ipinnya
     kemana saja..


   
@ Akmal dan Udin..Adik beradik ni
Gengster2 Canglung ni..hehhehe
 
 



  

   
 
Budak2 ni susah nk tangkap gmbaq di0rang..Malu2 belaka !
Megat ja p0n gagah mau tangkap gmbaq..Ahli di0rang yang paling malu Syakirin..susah nak dapat gambaq dy..
 

 
 


@ Budak kecil ni kesayangan Malyna
rindu oii..budak ni kalu ta jumpa dy..
<3 sayang dia <3
 
 
 
* Di BANJARAN TITIWANGSA *
 
Kat sini kita0rang berhenti kejap..perghh sejuk yang teramat sangat la kat Banjaran ni..Malyna sebenarny ta tau t0 Banjaran..c0usin Malyna bagitau baru Malyna tau..hehehhe..besa la kurang pengetahuan sikit..First time dapat p tempat2 macam2 ni..Readers nak teng0k ta gmbaq yang Malyna snap2 masa kat sana..ta sempat nak snap2 banyak2..berhenti 5 minit ja p0n..Ni gambaq2nya..
 
 


 

 
S0ry la readers , gambaq gelap ..dah malam..
ni ialah dia Banjaran TitiWangsa *


 @ Malyna dan lagi snap2 gambaq2 PakTam dan MakTam








@ gambar ni la yang bikin kec0h satu keluarga Abu Kassim..
mana ta nya..cube readers teng0k bt0i2 da bulan di kedua2 gambaq di atas..
S0alan: Apa benda t0?


Kesimpulan :
 

Fuhhh @!!@ selesai dah Part 2 dan 3..lenguh tangan ni menaip ta henti2.. dari semalam lagi..s0k nak sambung Part 4 part yang terakhir..part t0 banyak jugak gambaq dy..ta dak ka yang nak t0long Malyna..hehehhe..0ke la readers..Jangan Lupa Baca ye part 4 nanty.. Malyna keluar dulu..Jumpa S0k..



Contengan Tangan  :  Malyna :)

 
 


No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !