Monday, 26 December 2011

RINDU SAMA KAM0 BAH

----> PART 4

A S S A L A M M U A L A I K U M


Hai, readers2 super awes0me ! heh ! kenapa Malyna speaking Sabah ni..sebenarny ni Part yang terakhir untuk Malyna update..nak tahu ta sebenarnya masa Malyna balik kamp0ng hari t0..Malyna dengan c0usin2 rindu tahan Gaban la kat Pecah Batu kat kamp0ng Malyna..kebanyakan 0rang panggil Air terjun ja tapy kami panggil Pecah batu ja..kat mana yang pecah t0 Malyna p0n ta tau..kurang mengkaji..0h ya ! kalu readers2 nak baca pasal Part 1 , 2, 3 Liputan Perkhawinan k0rang pergi ja kat -----> BLOG ARCHIVE * yang sebelah kanan t0..kat situ k0rang buley klik Liputan..nanty keluar la dia..Masa di0rang bermandi manda bersuka ria Malyna sempat lgi snap2 gambar di0rang..Ni la gambaq2 di0rang..





* PanDanGan Di Pecah Batu,Perak *


Cantik ta pandangan dia?? 
Ni la gambar yang Malyna sempat snap



*   BergaMbar BeraMai2 *



Di0rang ni memang suka bergambar..hehehe !



* Kawan2 Aren *

Di0rang ni asyk buat aksi2 yang pelik2 ja..dua kali p macam t0 jgak..budak2 ni Malyna ta tau la pernah mandi kat temapt2 mcam ni ka ta..di0rang ni semua kawan c0usin Malyna kawan2 Muhammad Nazrin Syah..Malyna panggil Aren ja..mana ta ya da yang ta puas mandi la apa la..katanya..di0rang kata sy0k mandi kat sini..Ala..apa susah k0rang dapat ja la kamp0ng...dapat la k0rang p mandi pecah batu..hehhehe..
Ni gambar2 di0rang..


Ni Megat ! Dia ni mana puas mandi
dua kali pergi mandi p0n
dia kata ta puas2 lagi..haih !
kalu nak mandi lagi mai la kmp0ng..ahahhaa !!


---> ASYRAF.. 
kawan2 dia panggil ACAp ja

Budak di0rang ni awai2 dah ketaq satu badan..sejuk sangat k0t air dia..Tambah2 si Asyraf sat2 naik atas darat sat2 turun balik dalam air..Mana ta ya Malyna p0n lari naik dulu..ta buley tahap la..sejuk sangat..


* Gambar Berdua *


@
PEace ! Di0rang ni Shira & Nurul


@
Di0rang ni pulak adik dan abang
Hafiz & Hazim


@
Anak dan Ayah
Paktam & Adawiyah


@
Di0rang tunggu 0rang selamtkan di0rang..ahaha
Nazrin & Akmal


@
Aina & KakNgah (first p)
Aina & syang Hasya..yang pakai seluar merah t0


@
budak di0rang ni abang dan adik
Haris & Waldan





* Snapp gambar yang menarik  *



Sempat lagi budak Akmal ni !


 
Menurut kak nana..Si Aren ni tersekat kat celah batu
memang ssuh nak tarik ni..ahahhaha


 




@
Mama and Megat



Makan makan juga..alam sekitar perlu dijaga
mana ta nya Malyna sampai terpijak kulit durian
ahahha..b0h0ng ja..terpijak biji ja p0n..



* SIAPAKAH DIA ?



Gambaq ni c0usin Malyna amek..tergelak juga la bila teng0k 
Readers nak tau sapa dia..Dia PakTam Malyna..Paktam ni suka 
sangat buat aksi pelik2..haih..




HABIS !! selesai dah update Malyna kali ini part yang terakhir..macam2 benda Malyna alami masa cuty kat kamp0ng hary t0..da yang manis pahit..cuma masin dan masam ja ta da lagi..hehe !! Readers tau..sy0k juga buat trip family macam ni..macam nak buat lagi ja..buat macam aktiviti tahunan..cuty bulan 12 p jalan2..baru best..(hasrat haty ja la)..t0 p0n kenduri rumah laki kat Kelantan..kalu ta jangan harap la nak buat trip mcam ni..0ke la  readers Malyna 0ut dulu..nnty kalu rajin2 singgah bl0g yang ta seberapa ni yew ! Rajin rajin la membaca amalan mulia..AHAHHAHA !!



CONTENGAN TANGAN @ MALYNA :)

No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !