Sunday, 31 July 2011

Apa dah jadi ni..u broken my hearts..

ASSALAMMUALAIKUM...
hari ini malin sedih sikit..tak tau la nak cerita macam mana..semua orang kata cinta itu indah..tapi tak kesemuanya indah..mungkin malin tak pandai menjaga satu perhubungan ..mungkin jugak..atau malin nie masih kecil nak tau pa itu cinta..
sekarang nie malin tak tau apa dah jadi antara malin dengan dia..
mungkin sekarang masanya untuk malin berundur demi kebaikan dia dan jugak malin..sekarang nie malin dah bebas..dia boleh buat kerja dia..malin boleh buat kerja malin..susah kan bercinta nie..
tapi elok jugak la..ye la tahun depan malin nak ambik SPM..i have to be focus to my SPM..
tapi apa yang tak kena dengan dia??
apa maksud dia??
apa yang dia nak??
dulu kata lain..sekarang kata lain..
bukan ka dia cuma nak permain aku je..
ye la..jelas2 dulu janji itu janji ini..
last2 dia buat macam nie..
sakit hati la jugak..
sekarang malin dengan dia no anything special among us..
dia boleh wat hal dia..
malin boleh wat hal malin..
orang kata tak sedih ka??
jawapan malin tak..tapi sakit hati sikit..
malin epy dapat wat semua nie..
epy sngat..puas..
kalau la awak baca blog nie..saya nak bagi tau awak
thankz 4 everthing..
thankz dah sakit kan hati saya..
thankz dah wat saya kecewa dengan awak..
thankz wat saya epy bila dapat tau semua nie..
thankz sebab peduli kan saya selama nie..
thankz dapat kenal awak..
n thankz 4 all apa yang awak buat untuk saya..
e2 pa yang malin nak bagitau kat dia tapi??
ermmm...i hope u need special person..yang boleh buat awak epy..
bukan macam saya..
cinta perlu kan pengorbanan..cinta perlu keikhlasaan@kejujuran..
cinta perlu kan batas-batasnya..cinta perlu kan semua e2..mungkin ada lainx2 lagi yang melambangkan maksud cinta..hehe..[ayt xleh blah]..
apax2 pon hidup kena terus kan..btul x??tak terjawap soalan 2
sebabnya sapa yang nak jawap..hehe

Yang bertanggungjawab:~malyna~

No comments:

Post a Comment

. Assalammualaikum
. Kalu k0rang ad masa nk baca
. msty ad masa nak balas komen?
. s0 ! ringan2 kan tangan untuk membalas ..
. LOL !